NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Bezoek ons tijdens de 50 plus beurs in Utrecht

Bezoek ons tijdens de 50 plus beurs in Utrecht

Multicycle neemt dit jaar weer deel aan de 24e editie van de 50 plus beurs in Utrecht. Deze beurs  is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50 plussers en bij een actief leven hoort fantastisch fietsen! Fietsen is een manier van bewegen, van ontspannen en het geeft nieuwe energie of u nu door de stad fietst of lange fietstochten maakt. Het is echt genieten en u wilt er alles uit halen wat er in zit. Daarom gaan wij tot het uiterste, voor u als fietsliefhebber. 

Nieuws van Multicycle
Tijdens de 50 plus beurs presenteren wij een deel van onze nieuwe collectie 2017! Natuurlijk kunt u ook een proefrit maken op één van onze MC's en zelf ervaren hoe licht en soepel een elektrische fiets of tandem van Multicycle rijdt.

Praktische informatie
De 50 plus beurs vindt plaats van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 september 2016 in de Jaarbeurs Utrecht en is open van 10.00 tot 17.30 uur.  Meer informatie vindt u op www.50plusbeurs.nl.

Wij zien u graag tijdens de 50 plus beurs!

Bezoek onze stand in hal 8 stand nummer: 08C021 (bij het fietsplein).© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |