NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Bezoek Agnes Jongerius aan Multicycle

Bezoek Agnes Jongerius aan Multicycle

Afgelopen vrijdag 3 juni 2016 mocht fietsfabrikant Multicycle B.V. in Ulft Europarlementariër Agnes Jongerius ontvangen. Naast Agnes Jongerius ontving Multicycle mensen van het ondernemersnetwerk van de PVDA en enkele geïnteresseerde raadsleden van de gemeente Oude IJsselstreek. Zij hadden een werkbezoek ingepland aan twee Achterhoekse bedrijven: Goma in Hengelo en Multicycle in Ulft.

Made in Holland
De reden van dit bezoek was dat beide bedrijven maatwerk met innovatie combineren. Zo wordt elke fiets van Multicycle door één monteur gebouwd en ondergaat een grondige eindcontrole, tot en met het allerkleinste boutje, voordat deze de fabriek in Ulft uit gaat. Daarna krijgt elke MC de MC-servicepas: het paspoort van de fiets met de persoonlijke handtekening van de monteur. Daarnaast heeft Multicycle ervoor gekozen om het elektronicasysteem voor de e-bikes in eigen huis te ontwikkelen. Deze aanpak is uniek. Multicycle is de enige fabrikant die alle elektronische componenten volledig zelf ontwerpt en die vervolgens bij één fabrikant in Nederland laat maken. Hierdoor krijg je een zeer hoge en constante kwaliteit binnen alle elektrische onderdelen op de fiets en dus een uiterst betrouwbare en duurzame fiets met een fantastisch rijgedrag.De lichtste e-bike in Nederland
De rondleiding ging langs het magazijn, de wielenmakerij, montage-afdeling en de eigen elektronica-afdeling. Aan het einde van de middag kon Agnes Jongerius alle elektrische fietsen, toerfietsen, trekkingfietsen en tandems van Multicycle rustig bekijken in de showroom. Ook heeft zij fantastisch fietsen ervaren en een proefrit gemaakt op de lichtste e-bikes in Nederland! Zij kon tijdens de proefrit ervaren hoe licht de MC's fietsen, óók zonder ondersteuning.


© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |