NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  25-jarige jubileum Ans Pothoff

25-jarige jubileum Ans Pothoff

ANS POTHOFF – 25 JAAR IN DIENST BIJ FIETSFABRIKANT MULTICYCLE B.V. IN ULFT

Ans Pothoff vierde 1 oktober jl. haar 25-jarige jubileum bij fietsfabrikant Multicycle B.V. in Ulft. Haar jubileum werd uitgebreid gevierd in de exclusieve fietsenshowroom in Ulft, samen met de directie, het personeel en de oprichters van Multicycle.

Loopbaan Ans Pothoff
Ans is 25 jaar geleden begonnen in de montage nadat ze bij warenhuis HULS in Doetinchem ontslag had genomen. Na een periode via het uitzendbureau, is zij per 1 oktober 1991 officieel in dienst van Multicycle gekomen. Zij heeft de afgelopen 25 jaren veel functies doorlopen op verschillende afdelingen. Momenteel werkt ze als End of Line-medewerkster en controleert alle (elektrische) toerfietsen, trekkingfietsen en tandems op kwaliteit voordat ze de fabriek verlaten richting de dealers van Multicycle in Nederland, België en Duitsland.

Oprichters Nico Bieleveldt en zijn vrouw
Tijdens het jubileumfeest waren naast het personeel en directie ook de oprichters van Multicycle aanwezig. Nico Bieleveldt en zijn vrouw hebben Multicycle 39 jaar geleden opgericht in Ulft. De MC’s worden nog steeds in Ulft met de hand gebouwd. Inmiddels is het bedrijf  uitgegroeid tot een modern bedrijf waar hoogwaardige toerfietsen worden ontworpen, ontwikkeld en gebouwd.

Zorgzaam met hart voor de zaak
Jeroen Biesbroek, directeur van Multicycle, kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest. Hij meldt met trots: “Ans is een zorgzame medewerkster met hart voor de zaak. Zorgzaam naar collega’s maar zeker ook naar ons mooie kwaliteitsproduct”. Ans vult aan: “Wat me het meest is bijgebleven van al deze jaren is dat we veel lachen en er gezelligheid is, ondanks soms zware periodes (ook privé). Ook weet ik nog goed dat we in het oude pand in Ulft geregeld ongewenst bezoek hadden. Met name van vreemde beesten uit verpakkingen en kikkers en reetjes uit de nabijgelegen (natte) weilanden.”© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |