NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  nieuws  »  Tour ontspannen fietsen

Tour ontspannen fietsen

Tour, een fiets waarmee u ontspannen en degelijk toert

Heerlijk ontspannen fietsen met de Tour! Met deze lichtgewicht e-bike gaat u zorgeloos op pad dankzij de hoge actieradius. Deze bedraagt 480 Wh. Dit betekent dat u, afhankelijk van een aantal factoren zoals de bandenspanning, weersomstandigheden en de gekozen ondersteuningsstand, tussen de 70 km en ver boven de 140 km kunt fietsen. 

Tijdloos design
De Tour heeft een duurzaam en tijdloos design. De kabels zijn mooi weggewerkt in het frame en de leren handvatten en het comfortabele leren zadel zijn een subtiel onderdeel van het MC-design. Deze e-bike is naast de Phantom Black metallic kleur ook leverbaar in de kleuren Champagne metallic en Blue Syrene metallic.


Kleur Champagne metallic                                  Kleur Blue Syrene metallic

Oog voor detail
De Tour is met aandacht ontwikkeld waarbij alleen de beste materialen en onderdelen zijn verwerkt. Dit model is leverbaar met een stille en lichte voorwielmotor, waardoor u als het ware 'vooruit wordt getrokken'. Ideaal wanneer u veel fietst in het vlakke Nederlandse landschap met veel tegenwind. De gesloten kettingkast op deze fietst beschermt uw kleding en ketting.

Makkelijke bediening
Bijzonder is de afstandbediening van dit model. Normaal bevindt zich bij de MC e-bikes de bediening bij het linker handvat en het display op het midden van het stuur. Bij de Tour is het display geïntegreerd in de afstandsbediening bij het linker handvat. De informatie wordt duidelijk en eenvoudig weergegeven en het elektrische ondersteuningssysteem is makkelijk te bedienen.


Geïntegreerd display in de afstandsbediening

De Tour heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs bedraagt € 2.499,-. Kijk hier voor meer informatie over dit model.© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |