NL / DE  contact    
Kies uw MC
Type fiets
Persoonlijke voorkeuren
Fiets voorkeuren
  
Home  »  Collectie  »  E-bikes

E-bikes

In elke e-bike van Multicycle vindt u ons gepassioneerde vakmanschap terug. In elke rit merkt u hoe licht en soepel uw elektrische fiets rijdt, zelfs óók zonder ondersteuning. Onze e-bikes zijn de lichtste in de markt en met de 480 Wh accu kunt u op een zeer hoge actieradius rekenen! Deze bedraagt, afhankelijk van rijstijl en gebruik, tot ver boven de 140 km. Zo kunt u zorgeloos genieten van lange fietstochten.

Expressive
Met de Expressive mag u gezien worden. De strakke vormgeving geeft samen met de hoogwaardige en veilige materialen een unieke en stijlvolle uitstraling. Kortom, de optimale synthese van sportiviteit, stijlvol design en techniek.
Bekijk modellen
Legend
De ultieme e-bike waarbij de focus ligt op kwaliteit, comfort en veiligheid. Een op-en-top toerfiets die klasse uitstraalt dankzij een tijdloos en ingetogen design.
Bekijk modellen
Xelo
De sportieve Xelo fietst als vanzelf! De motor zorgt voor een krachtige ondersteuning in een heuvelachtig landschap, maar is ook ideaal voor dagelijks gebruik. Een zeer lichte e-bike voor topprestaties in elke situatie.
Bekijk modellen
Tour
De Tour is een degelijke fiets met klasse uitstraling. Dankzij toepassing van verschillende kwaliteitscomponenten is met de Tour de optimale prijs – kwaliteit verhouding bereikt.
Bekijk modellen
Spirit
Gaat u voor dynamische en tijdloze fiets? Dan is de Spirit gemaakt voor u. Een fantastische MC met alle kwaliteiten die u van een MC mag verwachten. Deze fiets is uitermate geschikt als stadsfiets of voor woon- en werkverkeer.
Bekijk modellen
Limeted Edition
Bekijk modellen
© Multicycle 2017  |  Anton Tijdinklaan 1 7071 CX Ulft  |  colofon & disclaimer  |  sitemap  |  nieuws  |